Лист нержавіючий жаростійкий 3 мм. 20Х23Н18 (AISI 310)

Лист нержавіючий жаростійкий 3 мм. 20Х23Н18 (AISI 310)
Ціна договірна
- + шт
 
Доставка:

Вартість доставки по Києву від 300 грн
Можлива БЕЗКОШТОВНА доставка по Києву при замовленні від 10000 грн
По Україні: Delivery, SAT, Нічний Експрес, Інтайм, Нова Пошта

Характеристики
Сталь листа
20Х23Н18 - AISI 310
Тип листа
Жаростойкий
товщина листа
3

Лист нержавіючий жаростійкий 3 мм. 20Х23Н18 (AISI 310) виготовляється з металу, що містить добавки, які адаптують його властивості до підвищених термічних навантажень в агресивних середовищах. Матеріал застосовується при виготовленні промислових печей і турбінних установок, в космічній галузі, енергетиці та машинобудуванні.

Жаростійкий нержавіючий лист розрахований на використання при температурі, що перевищує 500 ° С. Сталь, сертифікована для жароміцного застосування, маркується за міжнародною шкалою AISI 310 або по російській - 20Х23Н18. Хром і нікель в складі сплаву відповідають за його характеристики:

  • підвищена термостійкість;
  • повільна повзучість;
  • висока стійкість до корозії.

У машинобудуванні жаростійкі листи - незамінний атрибут теплообмінників і камер згоряння. Підприємства деревообробної та хімічної промисловості використовують цей матеріал в рамках регламентованої ПТД.

У нас власне виробництво металопрокату, тому в нашому магазині ви можете купити Лист нержавіючий жаростійкий 3 мм. 20Х23Н18 (AISI 310) за найкращою ціною. Ми виготовляємо жаростійкі листи індивідуальних розмірів на замовлення, використовуючи леговану сталь дозволених марок.

Також на нашому сайті можна купити лист нержавіючий жароміцний будь-якого розміру або ж замовити жаростійкі листи з необхідними параметрами. Для цього потрібно всього лише оформити замовлення на сайті або зв'язатися з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Інші товари
Маєте питання? Залишайте заявку і ми Вам зателефонуємо
Зворотній зв'язок

Заповніть форму нижче та наш
менеджер із Вами зв'яжеться!

 
westa
Розрахувати ВАГУ МЕТАЛУ