Шестигранник нержавіючий 27

Шестигранник нержавіючий 27
Ціна договірна
- + шт
 
Доставка:

Вартість доставки по Києву від 300 грн
Можлива БЕЗКОШТОВНА доставка по Києву при замовленні від 10000 грн
По Україні: Delivery, SAT, Нічний Експрес, Інтайм, Нова Пошта

Характеристики
Сталь Шестигранник нержавіючий
12Х18Н10Т
товщина Шестигранник нержавіючий
27

Шестигранник нержавіючий 27 являє собою високоміцний пруток, стійкий до корозійного руйнування. Він застосовується в машинобудуванні, будівництві, металургійній промисловості, а також в інших галузях, де до матеріалів предявляються підвищені вимоги по стійкості до механічних і термічних навантажень.

Нержавіючий шестигранник піддається стандартним видам обробки - різанню, зварюванню з термообробкою швів, формуванню. Він може виступати самостійним готовим виробом або служити заготівлею для складових частин різного устаткування і кріплення: шайб, гайок, шурупів.

Сталь марки 12х18н10т, що застосовується для виробництва, володіє пластичністю і високою ударною вязкістю. Вона містить високий відсоток хрому, який забезпечує сплаву додаткові характеристики. Це матеріал аустенітного класу, який відповідає гігієнічним вимогам фармацевтичної і харчової промисловості. Він може експлуатуватися при температурному режимі до 600 ° С.

Ви можете купитиШестигранник нержавіючий 27 за оптимальною ціною, так як у нас власне виробництво - не доведеться переплачувати посередникам. Також ми можемо виготовити нержавіючий шестигранник необхідного вам розміру в рамках індивідуального замовлення.

Інші товари
Маєте питання? Залишайте заявку і ми Вам зателефонуємо
Зворотній зв'язок

Заповніть форму нижче та наш
менеджер із Вами зв'яжеться!

 
westa
Розрахувати ВАГУ МЕТАЛУ